Rockabillyklær Rusty Pistons

MC Klær Bergen er første i Norge som nå selger

" Illegal Street Race Wear"  fra Rusty Pistons 

Ulovlig gateløp slitasje av Kustom Kulture, Chopper, Bobber, Hot Rod og Rat Rod livsstil.

Tilbake i tid før 1954 da amerikanske maskiner med V-twin og V8-motorer startet en ny æra, født til å kjøre høyt og fort.

Old school style krydret med Pin-up jenter, Rockabilly, Psychobilly, Pinstriping kunst og mye mer ...

Rusty Pistons folk, er en dedikert gruppe mennesker som henger rundt helikoptre og V8 maskiner, lytte til stilig musikk og skaper liv i kulturen fra første halvdel av det 20. århundre.
Disse menneskene ønsker om å variere stilen sin med litt "annerledes" klær.

Kustom Kulture er vanligvis identifisert med Greasers av 1950-tallet, og drag-low raceres av 1960-1970 tallet. 

Andre sub-kulturer som har hatt en innflytelse på Kustom Kulture er skinheads, mods og rockers på 1960-tallet, den punk-rockerne på 1970-tallet, den metal musikk og rockabilly, sammen med scooterboys 1980, psychobilly og 1990

Hver enkelt kultur har lagt sine egne tilpasninger til biler, sine moterer, påvirket av musikk, og lagt sine egne ideer om hva som er kult, hva som er akseptabelt og hva som ikke er det.

Alt fra tøffe MC og Amcars sammen med musikken, tegneserier og monster filmer, har dette en innvirkning på hva som er en del av denne subkulturen. 

På 1990-tallet og 2000-tallet, hadde Kustom Kulture en gjenfødelse av amerikanske subkulturer av 50-tallet og 60-tallet med aktiviteter DIY.

Hver stil er forskjellig og har sine røtter i amerikansk bilhistorie. Mange stiler som ikke ville tolerere hverandre tidligere, samles nå.